Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die door Lysanne Old and Art aangeboden en geleverd worden. Lees de voorwaarden goed voordat u een bestelling maakt.

Alle genoemde prijzen zijn vaste prijzen inclusief BTW. Op margeproducten is er geen BTW van toepassing.

Wij reserveren het product 5 dagen voor u. Is er hierna nog niet betaald of gereageerd via de mail vervalt de bestelling.

Verzending/Afhalen van producten.

De prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn op rekening van de koper. De producten worden direct verzonden na ontvangst van betaling. De producten worden binnen 5 dagen geleverd. Overschrijding van deze leveringstermijn geeft de koper geen recht op schadevergoeding.

U kunt de bestelde producten natuurlijk ook in overleg afhalen in onze winkel, hiervoor rekenen wij een aanbetaling van 25 % van de prijs om de producten achteruit te leggen. De rest van het bedrag kan u contant of met de pin betalen in de winkel.

Niet tevreden met het product ?

Wanneer u niet tevreden bent met de ontvangen artikelen dan is het mogelijk dat u deze op eigen kosten binnen 7 dagen na ontvangst aan ons retour stuurt. Artikelen worden alleen teruggenomen indien er eerst contact met ons is opgenomen. Wanneer wij de producten in goede orde terug krijgen storten we het aankoopbedrag terug.

Schade

Wij pakken de producten zo goed mogelijk in, maar het verzenden blijft op eigen risico van de koper. Voor beschadigingen tijdens het verzenden door de Post NL of door derden zijn wij niet aansprakelijk.

Brocante artikelen hebben vaak gebruikerssporen,dat geeft ze net hun mooie, stoere brocante charme. Mochten er echter grote beschadigingen of andere bijzonderheden zijn wordt dat altijd duidelijk vermeld bij het artikel. Normale gebruikerssporen en/of kleurverschillen gelden niet als reden voor retourneren. U mag mij altijd even mailen voor meer info of voor meer foto's van het artikel. U kunt de artikelen natuurlijk ook bezichtigen in onze winkel.

Verzendkosten

Tot 10 kilo 6,75 Euro
Tot 20 kilo 12,20 Euro
In geval van brievenbuspost,wordt het exacte bedrag na de bestelling doorgemaild.
Alle bedragen zijn volgens het huidige posttarief.